50% Complet

Completează formularul alăturat și comandă ghidul „Curățarea Hemoroizilor interni și externi”, plus CD-ul cu cărțile Bonus oferit azi

Toate acestea la prețul de doar 79 lei (carte tipărită Curățarea Hemoroizilor + Bonusuri) – Ofertă disponibilă astăzi:

*La oricare dintre cele doua variante de pret se mai adaugă 18 lei taxe de curierat rapid.

Formular de comandă securizat

stradă, număr, bloc, scară, apartament
Curierul vă sună pe acest număr pentru livrarea coletului
*Se adaugă 18 lei taxa curierat rapid. Preturile includ TVA

Garanţie ghid 365 de Zile!

Timp de 365 de zile de la achiziţionarea ghidului Curățarea Hemoroizilor Interni și Externi, vă oferim garanţia calităţii informaţiilor din ghid, astfel dacă considerați că ghidul nu este pe măsura aşteptărilor dvs sau doreați să primiți altceva, sau pentru orice alt motiv vă doriți banii înapoi, contactați-ne telefonic sau pe email şi în 1-2 zile lucrătoare veți primi integral banii prin mandat poştal sau transfer bancar.

Avem deja peste 6000 de clienţi mulţumiţi şi încrederea că vă putem ajuta şi pe dvs!

Compatibilitate 100% cu orice dispozitiv!

Formatul electronic al ghidul este compatibil cu laptop, tabletă, telefon sau calculator. Cursul se poate deschide pe orice dispozitiv indiferent de tip sau sistem de operare, ca tu să citești oriunde te-ai afla.

Completează formularul de mai sus și comandă un exemplar!

Ghid anti-hemoroizi conceput pentru:

Remedii naturiste recomandate de doctorii proctologi

Calmează durerea, mâncărimile, secrețiile și jena fără operație

Soluții eficiente de tratament pentru orice tip de hemoroizi.

Tratamente de tratare și prevenire a hemoroizilor.

Remedii convenționale și neconvenționale, care funcționează!

Numele meu este Ana Bădoiu, am 37 de ani, sunt mamă a doi copii şi în urmă cu 12 ani când am fost însărcinată cu primul copil am avut hemoroizi. Medicul ginecolog m-a asigurat că se vor retrage.

Doi ani mai târziu la a doua sarcina au reapărut, doar că după ce l-am născut pe Cosmin, nu s-au mai retras.

Următorii 5 ani m-am luptat să scap de hemoroizi dar fără rezultat. Am urmat peste 20 de tratamente anti-hemoroizi, iar alifii și unguente nu le-am ținut socoteala câte am încercat.  Am făcut și operație chirurgicală, dar la aproximativ un an hemoroizii au revenit.

După acești 5 ani plini de dureri, mâncărimi, sângerări ocazionale și jenă am renunțat la orice fel de tratament și mi-am dat demisia de la banca unde lucram, ne mai suportând statul în șezut la calculator.

M-am reangajat 4 luni mai târziu pe un post de manager tot în sistemul bancar și din fericire doamna Laura M. cu care am dat interviul de angajare și căreia i-am împărtășit problema mea legată de hemoroizi și statul la birou perioade mai lungi, mi-a recomandat un medic proctolog din București, la care în trecut a mai trimis și alți angajați din firma.

Tratamentul recomandat de domnul doctor proctolog Mihalache a fost unul atipic, dar cu rezultatele așteptate. Mi-a recomandat să răsfoiesc cartea Curățarea Hemoroizilor Interni și Externi, să înțeleg ce sunt hemoroizii, ce încurajează formarea lor, de ce este importantă alimentația și stilul de viață, și cum să-i cureți simplu și neinvaziv prin mici schimbări aduse vieții tale cotidiene. Chiar și medicul meu de familie a recunoscut că rezultatul în tratarea hemoroizilor este neașteptat de bun și că nu se mai justifică un alt tratament, recomandând cartea “Curățarea Hemoroizilor Interni și Externi” și altor pacienți.

Au trecut mai bine de 1 an și 6 luni de la finalizarea tratamentului, și hemoroizii nu au mai revenit. Mulțumesc din inimă celor ce au contribuit la scrierea și tipărirea cărții “Curățarea Hemoroizilor Interni și Externi” și domnului Dr. Proctolog Mihalache fiindcă mi-a dezvăluit ajutorul de care aveam mare nevoie!

* Disclaimer: Conținutul acestui site are un caracter informativ și nu se substituie diagnosticărilor și/sau recomandărilor medicale de specialitate. Rezultatele pot fi diferite în funcție de mai mulți factori cum ar fi răspunsul organismului, gradul afecțiunii, modul în care este înțeles și aplicat tratamentul, regimul alimentar și mentalul.

Maria Covaci Maria Covaci, Învățătoare, Covasna – 45 ani

Sunt Maria Covaci, sunt din Covasna, am 45 de ani şi în 2013, am fost diagnosticată cu hemoroizi de gradul 3.

În urma tratamentului cu ceaiuri recomandat în ghidul “Curățarea Hemoroizilor Interni și Externi în 7 Pași” pe care l-am urmat intensiv timp de o lună de zile, hemoroizii mi s-au retras complet, simptomele dispărând încă din prima săptămână de tratament. Am folosit ceaiurile respective doar pentru ameliorarea durerii și a mâncărimii, dar în următoarele săptămâni doctorul proctolog care m-a consultat mi-a mărturisit că aceștia s-au retras complet.

Vă mulțumesc pentru tratamentele cu ceaiuri din plante, pe care le recomand cu încredere.

Matei Nicolae Matei Nicolae, Șofer tir, Pucioasa – 45 ani

Acum doi ani aveam stări neobișnuite de durere, fiind plecat ca șofer pe TIR am fost la o clinică de stat în Danemarca unde am fost diagnosticat cu hemoroizi în stare avansată.

Revenit în țară am făcut analize detaliate și am încercat diferite tratamente pentru hemoroizi.

Tratamentul recomandat de medic a fost operația chirurgicală (probabil cea mai potrivită opțiune pentru medicul care m-a consultat, nu pentru mine), în plus prezenta numeroase efecte adverse cu care nu am vrut să mă confrunt.

Cautând o alternativa mai puțin periculoasă, am găsit website-ul dvs și implicit ghidul “Curățarea Hemoroizilor Interni și Externi”, din care am început să aplic tratamentele specific hemoroizilor de gradul 4. După o 2 săptămâni de tratament, am făcut scurtă pauză de o săptămână, după am continuat alte 4 săptămâni, până în iunie 2015, când hemoroizii nu mă mai deranjau absolut deloc!

În septembrie 2015, la o nouă vizită la medic, hemoroizii au fost nedetectabili, la acest moment hemoroizii fiind considerați curățați.

Deși neîncrezător în tratamentele din ghidul “Curățarea Hemoroizilor Interni și Externi, acum afirm cu bucurie că aceste tratamente anti-hemoroizi, chiar funcționează!

*Disclaimer: Rezultatele diferă de la o persoană la alta în funcție de factori precum răspunsul organismului, gradul afecțiunii, modul în care este înțeles și aplicat tratamentul, regimul alimentar și mentalul. Înainte de a lua orice decizie consultați un medic specialist.

Comenzi si livrare

Hai sa ne cunoastem

DrHemoroizi.ro

Ne gasesti aici

Cum comand? Despre noi Politica de Confidentialitate Tel: 0733.962.570
Cum platesc? Contact Termeni si conditii Email: beatrice@academik.ro
Livrarea comenzilor Politica de utilizare cookieuri Program: Luni-Vineri 9.00 – 16.30