DrHemoroizi.ro > Despre noi

Suntem o echipa tânără cu membrii ce au vârste cuprinse între 26 și 45 de ani și avem misiunea de a ajuta cât mai mulți români să-și îmbunătățească sănătatea prin metode deloc invazive cum ar fi: remedii naturiste, alimentație sănătoasă, suplimente nutritive, sport, meditație s.a.m.d. Ca să reușim acest lucru colaborăm cu cei mai buni medici din România, cu marii producători români de suplimente nutritive și cu specialiști din domenii precum: nutriționism, fitness, arte marțiale, s.a.m.d.

În cazul hemoroizilor trebuie să știți că o dietă sănătoasă și exercițiile fizice regulate pot ajuta la diminuarea efectelor acestuia asupra corpului dvs. și în același timp ajută la menținerea unui nivel optim pentru colesterolul bun. Prin cartea “Curățarea Definitivă a Hemoroizilor – Remedii Naturiste și Metode Homeopate” autorul ne recomandă adoptarea unor obiceiuri sănătoase, cum ar fi o dietă echilibrată și exerciții fizice, ce pot ajuta la prevenirea hemoroizilor, sau stoparea efectelor acestora.

Dacă vă îngrijorează că hemoroizii sau dacă resimțiți orice fel de simptome care ar putea avea legătură cu efectele hemoroizilor, ne puteți contacta pe office(@)drhemoroizi.ro, dar nu amânați vizita la medic.

Scopul principal al siteului DrHemoroizi.ro şi al ghidului “Curățarea Hemoroizilor Externi și Interni”, este să vă informeze corect asupra hemoroizilor și fisurilor anale, și să vă ajute la îmbunătățirea stării dvs de sănătate, în același timp nu dorim să înlocuim sfatul unui medic specialist.

Maria Covaci Maria Covaci, Învățătoare, Covasna – 45 ani

Sunt Maria Covaci, sunt din Covasna, am 45 de ani şi în 2013, am fost diagnosticată cu hemoroizi de gradul 3.

În urma tratamentului cu ceaiuri recomandat în ghidul “Curățarea Hemoroizilor Interni și Externi în 7 Pași” pe care l-am urmat intensiv timp de o lună de zile, hemoroizii mi s-au retras complet, simptomele dispărând încă din prima săptămână de tratament. Am folosit ceaiurile respective doar pentru ameliorarea durerii și a mâncărimii, dar în următoarele săptămâni doctorul proctolog care m-a consultat mi-a mărturisit că aceștia s-au retras complet.

Vă mulțumesc pentru tratamentele cu ceaiuri din plante, pe care le recomand cu încredere.

Matei Nicolae Matei Nicolae, Șofer tir, Pucioasa – 45 ani

Acum doi ani aveam stări neobișnuite de durere, fiind plecat ca șofer pe TIR am fost la o clinică de stat în Danemarca unde am fost diagnosticat cu hemoroizi în stare avansată.

Revenit în țară am făcut analize detaliate și am încercat diferite tratamente pentru hemoroizi.

Tratamentul recomandat de medic a fost operația chirurgicală (probabil cea mai potrivită opțiune pentru medicul care m-a consultat, nu pentru mine), în plus prezenta numeroase efecte adverse cu care nu am vrut să mă confrunt.

Cautând o alternativa mai puțin periculoasă, am găsit website-ul dvs și implicit ghidul “Curățarea Hemoroizilor Interni și Externi”, din care am început să aplic tratamentele specific hemoroizilor de gradul 4. După o 2 săptămâni de tratament, am făcut scurtă pauză de o săptămână, după am continuat alte 4 săptămâni, până în iunie 2015, când hemoroizii nu mă mai deranjau absolut deloc!

În septembrie 2015, la o nouă vizită la medic, hemoroizii au fost nedetectabili, la acest moment hemoroizii fiind considerați curățați.

Deși neîncrezător în tratamentele din ghidul “Curățarea Hemoroizilor Interni și Externi, acum afirm cu bucurie că aceste tratamente anti-hemoroizi, chiar funcționează!

*Disclaimer: Rezultatele diferă de la o persoană la alta în funcție de factori precum răspunsul organismului, gradul afecțiunii, modul în care este înțeles și aplicat tratamentul, regimul alimentar și mentalul. Înainte de a lua orice decizie consultați un medic specialist.