DrHemoroizi.ro > Disclaimer

Echipa DrHemoroizi.ro nu garantează în nici un fel, explicit sau implicit, rezultatele obținute în urma aplicării informațiilor prezentate pe acest site sau în ghidul “Curățarea Hemoroizilor interni și externi”. Rezultatele pot varia de la o persoană la alta, nu este obligatoriu să obțineți rezultatele promise pe site, sau cele obținute deja de persoanele care au trimis testimoniale. Rezultatele și informațiile referitoare la tratarea hemoroizilor și fisurilor anale, accesibile publicului pe acest site, nu constituie recomandări sau garanții ale rezultatelor pe care le veți obține.

Pentru tratarea hemoroizilor sau fisurilor anale, indiferent că se face cu ajutorul informațiilor prezentate pe acest site, sau al produselor promovate pe site, va necesita consultația obligatorie a unui medic specialist!

Cu stimă,

Echipa DrHemoroizi.ro
Adresă: Calea 13 Septembrie, nr. 126, bl. P34, Sector. 5, București
Email: office arond drhemoroizi.ro

*Disclaimer: Rezultatele diferă de la o persoană la alta în funcție de factori precum răspunsul organismului, gradul afecțiunii, modul în care este înțeles și aplicat tratamentul, regimul alimentar și mentalul. Înainte de a lua orice decizie consultați un medic specialist.