DrHemoroizi.ro > Cum platesc?

Livrarea comenzilor

Comanda dvs este expediata prin intermediul celor mai mari firme de curierat din Romania: CARGUS si FAN COURIER, BOOKURIER, GLS


Livrare națională

Costul transportului prin curier rapid Fan Courier sau Cargus este de 15 lei către orice localitate din România.

Nu percepem nicio altă taxă suplimentară și nici kilometrii adiționali.

Livrarea produselor comandate se efectuează în interval de 1-3 zile lucratoare din momentul plasării comenzii, și doar în urma unei confirmări telefonice.


Cum procedăm pentru a obține informații legate de colet?

Puteți solicita informații despre livrarea unui colet (cum ar fi AWB) la adresa beatrice@academik.ro sau la 0733962570.

În momentul generării AWB-ului, comanda nu mai poate fi anulată, deoarece coletul a intrat în posesia firmei Cargus/Fan Courier/Bookurier care își urmează fluxul zilnic de livrări și deja a făcut taxarea către firma Didactic Special SRL a transportului ce urmeaza a fi efectuat.

Documentele legale (factura) vă sunt predate/trimise întotdeauna în original odată cu comanda (în plicul transparent sub formularul de AWB – nota de transport) în cazul în care ați solicitat acest lucru. Vă rugăm să verificați comenzile și să sesizați în scris orice lipsă a unui document în momentul primirii.

De asemenea firma de curierat Cargus/Fan Courier/Bookurier este obligată să vă întocmească o chitanță cu suma de achitat (suma de pe factură) în cazul comenzilor cu plata ramburs. Dacă nu ați primit chitanța respectivă vă rugăm să o solicitați de la persoana care va face livrarea.


În momentul recepționării coletului vă rugăm să verificați integritatea coletului primit. 

Comanda trebuie să ajungă în ambalaj de carton sau plic alb de plastic cu însemnele Cargus/Fan Courier și niciodată în saci de culoare neagră sau altfel de ambalaje. Dacă coletul prezintă urme de deteriorare, este murdar, rupt, taiat, desigilat, botit sau ud refuzați primirea coletului, deoarece noi nu expediem niciodată vreun colet sub aceasta formă. Firma de curierat îl înapoiază, iar noi vă trimitem un alt colet. De asemenea vă rugăm să ne anunțați cât mai repede telefonic (tel. 0733962570) sau pe email la beatrice@academik.ro, pentru a lua la cunostință și rezolva cât mai repede incidentul creat.

Maria Covaci Maria Covaci, Învățătoare, Covasna – 45 ani

Sunt Maria Covaci, sunt din Covasna, am 45 de ani şi în 2013, am fost diagnosticată cu hemoroizi de gradul 3.

În urma tratamentului cu ceaiuri recomandat în ghidul “Curățarea Hemoroizilor Interni și Externi în 7 Pași” pe care l-am urmat intensiv timp de o lună de zile, hemoroizii mi s-au retras complet, simptomele dispărând încă din prima săptămână de tratament. Am folosit ceaiurile respective doar pentru ameliorarea durerii și a mâncărimii, dar în următoarele săptămâni doctorul proctolog care m-a consultat mi-a mărturisit că aceștia s-au retras complet.

Vă mulțumesc pentru tratamentele cu ceaiuri din plante, pe care le recomand cu încredere.

Matei Nicolae Matei Nicolae, Șofer tir, Pucioasa – 45 ani

Acum doi ani aveam stări neobișnuite de durere, fiind plecat ca șofer pe TIR am fost la o clinică de stat în Danemarca unde am fost diagnosticat cu hemoroizi în stare avansată.

Revenit în țară am făcut analize detaliate și am încercat diferite tratamente pentru hemoroizi.

Tratamentul recomandat de medic a fost operația chirurgicală (probabil cea mai potrivită opțiune pentru medicul care m-a consultat, nu pentru mine), în plus prezenta numeroase efecte adverse cu care nu am vrut să mă confrunt.

Cautând o alternativa mai puțin periculoasă, am găsit website-ul dvs și implicit ghidul “Curățarea Hemoroizilor Interni și Externi”, din care am început să aplic tratamentele specific hemoroizilor de gradul 4. După o 2 săptămâni de tratament, am făcut scurtă pauză de o săptămână, după am continuat alte 4 săptămâni, până în iunie 2015, când hemoroizii nu mă mai deranjau absolut deloc!

În septembrie 2015, la o nouă vizită la medic, hemoroizii au fost nedetectabili, la acest moment hemoroizii fiind considerați curățați.

Deși neîncrezător în tratamentele din ghidul “Curățarea Hemoroizilor Interni și Externi, acum afirm cu bucurie că aceste tratamente anti-hemoroizi, chiar funcționează!

*Disclaimer: Rezultatele diferă de la o persoană la alta în funcție de factori precum răspunsul organismului, gradul afecțiunii, modul în care este înțeles și aplicat tratamentul, regimul alimentar și mentalul. Înainte de a lua orice decizie consultați un medic specialist.